З жовтня 2021 року, Lorax Distribution, офіційний постачальник засобів автоматичної ідентифікації та маркування, починає співпрацю з компанією Custom у якості офіційного представника в Україні.

Співробітництво зі світовим лідером у виробництві засобів і рішень для автоматизації, компанією Custom, значно розширить можливості  українських споживачів завдяки широкому асортименту продукції, кваліфікованій підтримці і регулярним своєчасним поставкам.

Про компанію Custom :

Custom розробляє і пропонує комплексні рішення на основі індивідуального підходу для задоволення потреб будь-якого клієнта, спираючись на цілу мережу спеціально відібраних технологічних партнерів і власні базові апаратні засоби. Постійні інвестиції в технології, кадри і безперервні дослідження мають на меті пропонувати інтегровані рішення для задоволення потреб партнерів, допомагаючи їм знаходити власні способи вирішення бізнес-задач. Технології Групи Custom дозволяють якісно задовільнити потреби споживачів, не стільки за рахунок виробів, які частково покривають необхідність, скільки за рахунок самих унікальних спеціальних рішень, розроблених також з урахуванням прихованих потреб. 

Ми вдячні компанії Custom за довіру та раді надати найвищий рівень сервісу для українських споживачів!